Skal du være medarrangør til en firmaudflugt?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du blevet udvalgt til at være medarrangør til jeres kommende firmaudflugt? Selvom det bestemt er en ære at blive udvalgt til at være med til at arrangere en vigtig begivenhed, så kan det også være enormt stressende at skulle forholde sig til alle de strukturelle betingelser, det kræver at planlægge en firmaudflugt.

Sørg for transport

Et af de kedelige, praktiske tiltag man skal huske at tage hensyn til, er transport. Hvordan er det planen, at I skal komme hen til jeres destination?

Kører I selv? Kører I sammen eller hver for sig? Og vigtigt af alt, når det vedrører transport: Skal I indtage alkoholiske drikkevarer?

Hvis jeres udflugt indebærer alkohol, så er det aldrig sjovt, at der er nogle, som skal køre. Det behøves der heldigvis heller ikke at være, såfremt du har været en god planlægger!

Bestil fx en minibus med chauffør, som kan køre jer fra A til B, så alle kan have en god dag og hygge sig undervejs uden at skulle tænke på at beherske sig!

Find en passende aktivitet

Det sværeste ved at planlægge en firmaudflugt er at finde en passende aktivitet. Ikke fordi, der ikke er mange aktiviteter at vælge mellem – mere fordi, der altid er en, der er utilfreds med den valgte aktivitet. Det er vigtigt, at du er forberedt på dette i forvejen, så du ikke bliver ked af det, hvis nogen skulle være utilfreds med dit forslag.

Du kan dog også vælge at forhøre dig blandt dine kollegaer, inden datoen for firmaudflugten falder. Du kan også udvælge et par forskellige steder og lave en helt retfærdig, demokratisk afstemning. Så er der ingen, der kan klage over aktiviteten. Det er vigtigt, at folk føler, de er blevet lyttet til.

Mad og drikke

Den sidste, praktiske ting du skal være opmærksom på, er mad- og drikkevarer. Husk at undersøg, om der er nogen, der har allergener eller specifikke madpræferencer, inden du planlægger, hvad I skal have at spise. Det viser igen, at du har valgt at lytte til folk. Og husk så, at selvom det kan være hårdt arbejde at strukturere en hel firmaudflugt, så vil du også modtage meget ros, hvis du gør det godt!

Written by admin