Skal du være medarrangør til en større begivenhed?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er et kæmpe struktureringsarbejde at planlægge en stor begivenhed. Der er mange ting, der skal gå op og mange mennesker at tilfredsstille. Du skal i princippet sørge for at underholde en hulens masse mennesker – så hvordan gør man lige det?

Hvor meget af planlægningen er allerede planlagt?

Du har sikkert modtaget nogle retningslinjer for, hvordan dele af begivenheden skal udfolde sig. Er du fx medarrangør af Danmarks Største Fredagsbar, skal der være plads til, at der kan spilles volley. Traditioner som disse vil være forbundet med de fleste begivenheder, der er et tilbagevendende event.

Men hvis du er blevet sat til at planlægge, så er du med garanti også blevet givet en smule frihed, hvor du kan vælge at arrangere begivenheden, som du synes er fedest.

Det første du kan gøre for at gøre det overskueligt for sig selv, er derfor at lave en liste over, hvad du selv har frihed til at planlægge, og hvad der ligger fast, at der skal planlægges.

Det økonomiske aspekt af planlægningen

Noget af det de fleste nok ikke synes er sjovt at arbejde med er den økonomiske del af et planlægningsprojekt. Det er bare desværre ikke en del, man kan slippe uden om. For hvis man forsøger, så er der stor risiko for, at hele projektet falder fra hinanden.

Økonomien sætter dagsordenen for, hvilke muligheder du har med planlægningen, hvilket altid vil være nødvendigt at prioritere.

Husk at opsætte en overskuelig økonomisk oversigt som noget af det første. For det er som sagt det økonomiske aspekt, der dikterer alle efterfølgende punkter.

Overrask med den fedeste, uforglemmelige underholdning

Den vigtigste del af et stort event er dog alligevel, at der er noget fedt underholdning. Det er op til dig at finde noget underholdning, der passer til eventet. For at finde en passende underholdning, er det vigtigt at overveje, hvilke mennesker der dukker op. Er det primært børn, voksne eller unge mennesker?

Det kan også være, at det er en blanding af det hele, og så bliver det naturligvis en lidt større udfordring at finde noget passende. Men her kunne et forslag lyde på at booke Tennis – et band, der underholder med kendte hits og fuld volumen! Det kan underholde folk i alle aldre!

Written by admin