Spar penge på dit brænde

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vidste du, at ild faktisk har en rolig effekt på os mennesker? Selvfølgelig ikke i de situationer, hvor det er ekstremt og huse, der brænder. Men kontrolleret ild som i en brændeovn eller omkring et bål. Her får vi en helt bestemt følelse i kroppen, hvor vi bare bliver fyldt med glæde, og hvor vi slapper af på en helt bestemt måde. Det har en helt særlig indflydelse på os, og derfor vælger utrolig mange faktisk også at holde fast i en måske ellers gammeldags tradition som at have en brændeovn i hjemmet og en bålplads i haven.

Kløv selv dit træ

Måske er du allerede en af de heldige kartofler, der har både en brændeovn og en bålplads, eller måske bare en af delene. Alligevel er det ikke noget, du har gang i mere en højest nødvendigt, fordi du har fundet ud af, hvor dyrt det rent faktisk kan være at skulle anskaffe noget brænde, der bare er klar til brug. Og både hvad angår brændeovnen og bålpladsen, er det jo ikke kun et stykke brænde, der skal bruges, så det kan hurtigt løbe op prismæssigt. En god løsning på dette kunne være en brændekløver, så du i stedet selv kan kløve dit træ og på den måde spare penge på dit brænde.

Lavere varmeregning

Udover den hyggelige stemning du får rundt om ilden, og besparelsen ved at kløve dit eget træ, så kan du faktisk også opnå en anden besparelse. Nemlig en besparelse på din varmeregning. For alt efter hvad dit varmeforbrug er i forvejen, og hvilken opvarmningsform du har, så kan en brændeovn være en god løsning til en sekundær opvarmningsform. Dette vil betyde, at du vil kunne opnå nogle besparelser på din varmeregning på en hyggelig måde. Og samtidig med det har du med brændekløveren også opnået en besparelse på dit brænde. Det er en win-win-sitation.

Written by admin