Start din jobsøgning tidligt

Start din jobsøgning tidligt

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Står du og er lige ved at være, eller allerede er, færdig med din videregående uddannelse, så skal du snart i gang med at søge et arbejde, der er passende til din uddannelse. I stedet for at besøge en af de hundredevis af jobbanker, hvor man bliver præsenteret for de nøjagtig samme jobs, men blot i forskellig forklædning, så kan du oprette en jobagent eller en jobalarm, som vil gøre dig opmærksom, når et job, der matcher dine kompetencer, bliver oprettet af en arbejdsgiver.

Et rekrutteringsbureau gør nemlig bl.a. det, at de matcher jobs med personer, som har oprettet en automatisk alarm. Hvis et job skulle stemme overens med en lediges profil, så bliver der sendt en mail, hvor en opfordring til at søge det specifikke job er inkluderet. Et rekrutteringsbureau gør naturligvis også langt mere end blot sende automatiske mails ud.

Kan du ikke finde en fuldtidsstilling lige med det samme, så bør du måske overveje at søge vikararbejde eller projektansættelse for at få erfaring tilføjet på dit CV. Dermed ikke sagt at du skal tage ethvert job bare for at gøre det – det skal også give mening. Det er derfor, du har uddannet dig. Men arbejdsgivere kigger som bekendt ofte på CV’et og vurderer ud fra det.
Det er også derfor, at mange vælger at tage et relevant studiejob, så de kan få udfyldt nogle af de tomme huller og samtidig blive stillet bedre på arbejdsmarkedet.

Din jobsøgning bliver langt lettere med et rekrutteringsbureau. Den moderne teknologi gør det også muligt at blive kontaktet af rekrutteringsfolk via eksempelvis LinkedIn. Når du for alvor er kommet i gang med arbejde, så vil du ganske givet blive kontaktet af headhuntere før eller siden.

Hvad enten du søger en projektansættelse, vikariater eller fastansættelse, så kan Adecco hjælpe dig, der søger et nyt arbejde.

Written by admin