Tips til en presset eksamensperiode

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er ikke mange, der synes, at det er helt vildt fedt at gå til eksamen. Dog er det samtidig noget, som de færreste kommer udenom på et eller andet tidspunkt i deres liv. Hvis du nærmer dig en presset eksamensperiode, går du også en tid i møde, der kan være virkelig uoverskuelig og stressende. Med få tips kan du dog få et bedre overblik.

Lav dig selv et arbejdssted

Når du skal forberede dig på dine eksaminer, er det godt at have et sted, der er specielt godt egnet til det. Det er ikke altid nogen god idé at sidde og forberede dig i køkkenet, stuen eller i din seng f.eks. Derfor fungerer det som regel rigtig godt at have et skrivebord, hvor du kan sidde og læse, skrive m.m. Det vigtigste er blot, at du har et godt skrivebord, en ordentlig stol, din computer og eventuelt nogle notesbøger og kuglepenne.

Organisér dig med din kalender

Hvis du har meget, der skal læses eller skrives, kan det virke rigtig overskueligt, hvis du skriver ind i din kalender, hvilke dage du skal lave hvad. Det kan give meget ro i hovedet, fordi du på den måde også ved, at du hele tiden er med og kan nå det hele, så længe du bare overholder dine egne deadlines. Dette kræver, at du sætter dig og danner et overblik over alt, der skal laves og derefter fordeler det ud på diverse dage.

Giv dig selv pauser

Når du skal sidde med hovedet i skærmen eller ned i en bog i så lang tid ad gangen, kan det suge rigtig meget af din energi. Derfor er det godt at lade op en gang imellem ved at give dig selv pauser. Du kan f.eks. lægge en dag i kalenderen, hvor du skal ses med en ven eller veninde til en kop kaffe.

Written by admin