Udvid din horisont og lav frivilligt arbejde i udlandet

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

 

Mange unge mennesker bliver i tvivl om hvad de skal lave når de bliver færdige med gymnasiet. Vil man starte direkte på sin videregående uddannelse på f.eks. universitet? Vil man have et sabbatår hvor man arbejder og får tjent nogle penge? Vil man ud og rejse og opleve noget mere af verden? Det kan være svært at beslutte hvad man skal gøre og derfor kommer vi her på redaktionen med et forslag mere man kan tænke lidt over. Rejs til udlandet og lav frivilligt arbejde

 

Frivilligt arbejde kan være mange forskellige ting. Måske laver du allerede frivilligt arbejde i dag hvor du hjælper til i din lokale sportsklub som træner f.eks. Men der findes selvfølgelig også mange andre former for frivilligt arbejde hvor ens timer kan blive brugt i en god sags tjeneste.

 

Der findes mange organisationer der laver frivilligt arbejde i udlandet og laver gode og anerkendte ture til steder der har brug for hjælp. En af de organisationer er Save a Heart, som laver frivilligt arbejde i mange forskellige lande og derfor har du stor mulighed for selv at bestemme hvor du vil bruge dit sabbatår.

 

Det kan give en utrolig stor både personlig udvikling og en masse gode erfaringer på ens CV at være frivillig i et andet land i ene længere periode. Man når at lære en masse ting om en selv når det ikke er en selv der er i fokus som der er i den ”mig-mig-mig” kultur man godt kan opleve flere steder her i den vestlige verden. Derfor synes vi her på redaktionen at flere kunne nyde godt af at komme lidt væk fra det hele og hjælpe folk der virkelig er i nød og som har brug for alt den hjælp de overhovedet kan komme i nærheden af. Vi ærgre os i hvert fald lidt over at vi ikke gjorde det da vi var unge.

Written by admin