Undgå fejl i dit bolig salg

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når man handler med bolig, så er det oftest mange penge man handler med og derfor kan det være dyrt hvis der pludselig bliver begået en fejl. Derfor er det altid en god idé at sikre at man har styr på alting og ikke begår de gængse begynder fejl.

 

Hav professionel bistand med

Selvom det er 1., 3. eller 6. gang du står midt i et boligsalg eller køb så er det altid en god idé at have professionelle med der kender lovgivningen og som kan fortælle dig om det du skriver under, på vil stille dig dårligt. Der findes mange gode boligadvokater f.eks. denne boligadvokat i Århus. Med en advokat kan vedkommende også stå for al kontakt til de involverede parter og det er derfor ikke noget du behøves bekymre dig om i en i forvejen stresset hverdag, hvor du muligvis også står foran en flytning.

 

Hav en tilstandsrapport

Det er altid en god idé at have en opdateret tilstandsrapport når du skal sælge, eller bede om en hvis du skal købe. Det giver dig et neutralt og fagligt syn på boligen og dermed undgår du grimme overraskelser. Samtidig virker du meget mere troværdig overfor din eventuelle køber hvis du har en med du kan fremvise, således ved køberen også fuldstændig hvordan boligens stand er

 

Lav små renoveringer før vurdering

Når du skal sælge, så kan det være en god idé at lave en række små renoveringer på din bolig. Det behøves ikke at være noget stort, det skal bare være med til at give et bedre indtryk af boligen som helhed og dermed hjælpe dig med at øge værdien af din bolig. Du kan sikkert hurtig finde de første mange steder hvor en lille renovering af din bolig kunne være en god idé. Har du tid og overskud, kan det også være ting som f.eks. et nyt køkken eller nyt badeværelse.

Written by admin