Vi foreslår PCB forsegling omgående

Vi foreslår PCB forsegling omgående

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Noget, som måske ikke alle ved, er, at PCB er et stof, som sidder i langt de fleste ældre bygninger i Danmark. I sin tid brugte man asbest, som viste sig at være kræftfremkaldende. Da man efterfølgende skulle fjerne denne asbest igen, fandt man da ud af, at det var mindst lige så farligt at få materialet væk igen. Det er desværre den virkelighed, som mange kender til i dag. Man mener, at dette byggemateriale har være synder til mange menneskers lungekræft – specielt i Danmark, hvor man var særligt glad for at bruge det.

Efterfølgende begyndte man så at bruge det førnævnte PCB, som nu viser sig ligeledes ikke at være specielt godt for helbredet. Disse kræftfremkaldende stoffer findes i op til 75% af alle bygninger fra 1950 til 1977. Af samme grund vælger mange skoler og institutioner at forsegle det gennem PCB forsegling. Dette gøres med en form for maling, hvor udvalgte licenshavere har fået mulighed for at anvende det gennemtestede og dokumenterede produkt PCB forsegling, ProSeal. Hvis du vil læse mere om, hvad det gør, og hvordan det kan hjælpe dig eller jer, kan du gøre det via linket i denne artikel.

Det er langt fra alle, som er klar over, hvor effektivt netop denne forseglingstype er. Den kan tilbageholde på mindst 99% ved forseglingen af primærkilden.

Læs mere om PCB forsegling, hvor du ligeledes kan lære om, hvordan du kommer i kontakt med folk, der kan hjælpe med at få bugt med disse uheldige stoffer, som både er skidt for dig og de kommende generationer, hvis der ikke gøres noget netop nu.

Vi kan derfor kun anbefale, at du, eller den ansvarlige på din pågældende institution, tager fat i dygtige og kompetente fagfolk, som kan få styr på tingene. Der findes ikke så mange leverandører endnu, men de er kun få helt rigtige valg.

Written by admin